Print

Loop 1 of 3 keer na elkaar het Strava-segment ‘Coronaloop Ruddervoorde juni 2020’. Dit parcours is hetzelfde als in 2017, toen we omwille van wegenwerken in het dorpscentrum moesten uitwijken.

Het traditionele rondje kunnen we voor deze virtuele Corona-editie niet gebruiken. De Pecsteendreef is privéterrein, en kan moeilijk een maand opengesteld worden.

  • Het segment is 3,93 km lang. Het vertrekt en komt aan bij het speelplein Dominiek Savio, Sportstraat Ruddervoorde. Langs het parcours is er kilometeraanduiding en wegmarkering.
  • Je loopt eerst richting de Torhoutsestraat. Daar sla je linksaf, en vervolgens in de Leegtestraat opnieuw links af.
  • Na 300 meter in de Leegtestraat sla je rechtsaf de doodlopende straat in. 200 meter verder loop je via het fietspad rechts de wijk in. Pas op voor de paaltjes! Na 40 meter ga je meteen links in de Windmolenstraat. Die volg je tot je opnieuw bij de Torhoutsestraat bent.
  • Je gaat linksaf in de Torhoutestraat, en volgt die ongeveer 400 meter, tot je opnieuw linksaf de Tempelierstraat inslaat. 800 meter verder, op het einde van de Tempelierstraat, loop je links in de Groenstraat. Dan, na ongeveer 700 meter, kies je de eerste straat links, de Leegtestraat.
  • Na ongeveer 500 meter in de Leegtestraat ga je rechtsaf richting de voetbalterreinen. Tussen de voetbalvelden kom je terug tot bij het startpunt.